Почитувани,
Ве молиме пополнете го налог за сервис како би добиле информација за проблемо кој го имате со вашиот уред.
Во најбрз можен рок ќе ве контактира нашиот тим.
Стерна ДОО е официјален сервисен партнер на RICOH во Македонија.