RICOH IM C3000 (A) / RICOH IM C3500 (A)

ДЕТАЛНИ ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ ВО PDF

Description

Моделот RICOH IM C3000 има брзина од 3о страни во минута во црно бело и во боја.
Има дуплекс печатење.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RICOH IM C3000 (A) / RICOH IM C3500 (A)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *